Verkeer verboden op Markt en in Jodenstraat op 7 december

Publicatiedatum: 02 dec 2019

Voor het project ‘Pieter & Pauwel’ op de Markt zal er op zaterdag 7 december 2019 een werfkraan in de bouwput ter hoogte van Markt 3 geplaatst worden. De bouwkraan wordt gemonteerd met behulp van een mobiele kraan, die niet anders dan op de weg kan geplaatst worden.

In het belang van de verkeersveiligheid zal daarom alle verkeer verboden zijn op de Markt (het gedeelte tussen Markt 1 en 5) en de Botermarkt (het gedeelte tussen Botermarkt 2 en 5) op zaterdag 7 december 2019 vanaf 6.00 uur tot het einde van de werken. Het zal eveneens verboden zijn om te parkeren op de Markt, aan de straatzijde van de werf.

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 december 2019 geldt bovendien een parkeerverbod voor de parkeerplaatsen aan de kerk, links naast het standbeeld van Peer Stoet.

Volgende omleiding wordt voorzien:

  • verkeer komende van Bouwel en Nijlen: Nijlense Steenweg – van Reynegomlaan – Jodenstraat
  • verkeer komende van Herentals en Itegem: Jodenstraat – van Reynegomlaan – Nijlense Steenweg

Bijkomend zal vanaf 16.00 uur tot 1.00 uur de Jodenstraat, het gedeelte tussen Kloosterstraat en Van Reynegomlaan, afgesloten worden voor de sfeermarkt. Indien de montagewerken van de kraan dan nog niet beƫindigd zijn, zal vanaf 16.00 uur de omleiding als volgt worden ingericht:

  • verkeer komende van Bouwel en Nijlen: Nijlense Steenweg – Astridlaan – Jodenstraat – Brannekensstraat – Langstraat – Itegemse Steenweg – Vonckstraat
  • verkeer komende van Herentals en Itegem: Vonckstraat – Itegemse Steenweg – Langstraat – Brannekensstraat – Jodenstraat – Astridlaan – Nijlense Steenweg

De volledige tijdelijke politieverordeningen:


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact