Nieuwe Zwerfvuilactie

Publicatiedatum: 30 jan 2018

De volgende zwerfvuilactie vindt plaats op zaterdag 17 maart 2018. Dit is ook de start van de Grote Lenteschoonmaak die de Mooimakers jaarlijks organiseren. De Grote Lenteschoonmaak bundelt van 17 tot 31 maart alle initiatieven waarbij vrijwilligers de handen uit de mouwen steken om het zwerfvuil in hun buurt op te ruimen en zo het straatbeeld van hun dorp mooi te maken. De Mooimakers koppelen hieraan een grootse communicatiecampagne, terug te vinden op www.mooimakers.be.

Help jij mee Herenthout schoon te maken?

Onze zwerfvuilactie verloopt volgens een vaste formule. We komen om 9.00 uur samen in de gemeentelijke feestzaal, waar je kan aanduiden welke straten of pleintjes je wenst op te ruimen. Je kan dan ook de nodige vuilniszakken, grijpstokken, handschoenen en een fluo hesje nemen. Daarna gaat iedereen aan de slag. We sluiten ‘s middags de zwerfvuilactie af met een hapje en een drankje.

Graag een seintje aan de milieudienst voor 5 maart 2018 als je wil meewerken aan de zwerfvuilactie. Zo kunnen we voldoende eten en drinken voorzien.

Overtuig ook vrienden, familie, leden van jouw organisatie of groep om deel te nemen aan de zwerfvuilactie!

Meer info of deelnemen?

Neem contact op met de milieudienst op T 014 50 78 44 of milieudienst@herenthout.be.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact