We zoeken (Nief) muzikaal talent!

Publicatiedatum: 15 sep 2021

Vorig jaar organiseerden de vrijetijdsdiensten van Neteland voor de eerste keer de muziekwedstrijd ‘Nief Talent’. De Olense groep ‘Last Living Souls’ ging toen met de hoofdprijs naar huis. De publieksprijs was voor de Herentalse rockgroep ‘Louter’.

Ben jij of heeft jouw band misschien ook dat ‘Nief Talent’ waarnaar we op zoek zijn en woon je in Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen of Vorselaar? Dan is deze wedstrijd zeker iets voor jou! Alle muziekgenres en leeftijden zijn welkom, en er wordt gezorgd voor professionele technische ondersteuning en promotie.

De finale van het concours zal deze keer worden gespeeld op zaterdag 2 april 2022 in jeugdhuis Kapao in Olen. Via live preselecties wordt per gemeente vooraf beslist wie mag deelnemen. Onze Herenthoutse preselectie vindt plaats op vrijdag 18 februari 2022 in Jeugdhuis ’t Verschil. Waag je kans op eeuwige roem, schrijf je in via het online inschrijvingsformulier voor 1 januari 2022. De winnaar krijgt drie dagen opnametijd in een professionele muziekstudio in de omgeving.

De winnaar van de publieksprijs wint een professionele fotoshoot. Minstens één muzikant moet wonen in de gemeente waar men deelneemt aan de preselectie. Een muzikant of muziekgroep mag slechts deelnemen aan één preselectie.

In 2022 zal Nief Talent zich richten op alle muzikanten met uitzondering van dj’s. In 2023 wil Neteland dj’s in een apart traject begeleiden.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact