Week van de Keigezonde Kempen in Herenthout

Publicatiedatum: 22 feb 2018

Van 1 tot 7 maart 2018 engageert Huis van het Kind Herenthout zich samen met Logo Kempen voor een gedeelde en gedragen inzet op preventie en gezondheid. Met de Week van de KEIGEZONDE KEMPEN willen we preventie en gezondheid tot in iedere Kempense huiskamer krijgen. Het is de eerste keer dat Logo Kempen zo breed lokaal uitpakt met al haar partners over gezondheid.

 

Wat valt er te beleven?

2 maart 2018: Samen koken tijdens de Speelbabbels

We koken samen met de kinderen een lekkere en gezonde snack én we geven jou inspiratie om gezond en makkelijk te koken voor je gezin.

6 maart 2018: Infoavond ’Talenten bij kinderen’

Wanneer we spreken over talenten bij kinderen hebben we het niet over prestaties en resultaten of het ene kind vergelijken met het andere. Het gaat niet over “Wat kan mijn kind goed?”. Het gaat over het hele kind in beeld brengen met aandacht voor groei vanuit mogelijkheden en interesses én sterker maken op domeinen waarin ze zich goed voelen. Betere vragen zijn dus “Wat doet mijn kind graag?” en “Waar kan mijn kind helemaal voor gaan?”.

7 maart 2018: Slotevent ‘Gezonde markt’ en workshops

We sluiten de actieweek feestelijk af in Turnhout samen met gezinnen uit heel de Kempen, kinderen en professionele gezondheidswerkers.

Je kan met je kinderen deelnemen aan toffe gezonde workshops, rondneuzen op de gezonde beurs, genieten van een gratis kom soep en zoveel meer.

Meer informatie over uren en locaties vind je in deze flyer.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact