Onderhoudswerken Atealaan – Bannerlaan vanaf 1 maart

Publicatiedatum: 23 feb 2021

Vanaf 1 maart zullen er in het kader van onderhoud in de Atealaan en Bannerlaan plaatselijke herstellingswerkzaamheden plaatsvinden op de rijweg en het fietspad. De werken zullen ongeveer twee maanden duren en gebeuren in verschillende fases.

In de eerste fase a en b wordt er gewerkt tussen de Herenthoutseweg en Saffierstraat. Gedurende deze herstellingen wordt eenrichtingsverkeer ingesteld in de richting van de Saffierstraat. De Saffierstraat wordt tijdelijk afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de Atealaan voor verkeer dat van de Toekomstlaan komt. Het verkeer richting Herenthoutseweg wordt omgeleid via de Saffierstraat en de Toekomstlaan.

Tijdens de tweede fase wordt het eenrichtingsverkeer opgeheven en is er beurtelings verkeer in beide richtingen ter plaatse van de te herstellen wegdelen. Er wordt dan gewerkt vanaf De Saffierstraat tot het einde van de Bannerlaan. De Saffierstraat blijft afgesloten ter hoogte van het kruispunt met de Atealaan voor verkeer dat van de Toekomstlaan komt alsook voor het verkeer dat vanuit de Bannerlaan en Atealaan komt. Ook hier wordt eveneens een omleiding voorzien.

 

 


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact