Werken Itegemse Steenweg Start 26 april

Publicatiedatum: 12 apr 2021

Vanaf 26 april zal worden gestart met de werken op de Itegemse Steenweg (aanleg persleiding en onmiddellijk ook de hernieuwing van de volledige onderkoffer en asfaltlaag) vanaf het kruispunt Canadadreef tot net voor het tankstation in de bocht richting Herenthout.

Het einde van de werken is voorzien op 24 mei.

Tijdens de werken wordt de Itegemse Steenweg volledig afgesloten voor het doorgaand verkeer om de duurtijd van de werken zo kort mogelijk te houden.

In samenspraak met de aannemer zal voor de bewoners van Dekbunders wel een doorgangsmogelijkheid worden voorzien, behalve tijdens de laatste 2 à 3 afwerkdagen (aanbrengen nieuwe asfaltlaag). Verdere gedetailleerde communicatie hierover volgt nog.

Diezelfde periode van afsluiting wordt ook benut om de verzakte riooldeksels tussen het tankstation in de bocht en het kruispunt Itegemse Steenweg – Uilenberg terug op te halen. Ook voor de huisvuilophaling in de werkzone zal de aannemer zorgen voor ophaalzones die bereikbaar zijn voor de ophalers.

Indien er nog vragen zijn, kan u steeds contact opnemen met Chris De Winter 014 50 21 21 of met de aannemer NV Ambaro (werfleider Patrick PAENEN) 0494/50.36.69.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact