Werken Langstraat | Plaatselijk verkeer en bereikbaarheid containerpark

Publicatiedatum: 29 jul 2019

Op maandag 29 juli zijn de rioleringswerken in de Langstraat gestart.

Het kruispunt met Doornboompad is vanaf maandag 29 juli tot en met donderdag 22 augustus volledig onderbroken wegens het vervangen van de inspectieput. Hierdoor is er in Langstraat geen doorgaand verkeer mogelijk en is tijdens de volledige periode van de werken enkel plaatselijk verkeer toegestaan.

Het plaatselijk verkeer kan steeds via alle zijstraten van Langstraat (uitgezonderd Doornboompad) zijn bestemming in Langstraat bereiken. De signalisatie hiervoor wordt nog aangepast.

Het containerpark in de Pauwelstraat blijft momenteel nog bereikbaar via de Langstraat, het gedeelte tussen Doornboompad en Punt. Zodra de aannemer begint met het vervangen van de wegdeksels in het gedeelte tussen het kruispunt Langstraat-Doornboompad en Punt (vermoedelijk op donderdag 8 augustus) is het containerpark enkel bereikbaar via Binnenstraat-Niemandshoek-Pauwelstraat. Het vervangen van de deksels duurt ongeveer 6 werkdagen waarna het recyclagepark opnieuw normaal bereikbaar wordt via de Langstraat (vermoedelijk vrijdag 16 augustus).

Wijzigingen in de planning zijn steeds mogelijk. We communiceren deze zo snel mogelijk via onze website en facebookpagina.

Wij zijn ons bewust van de hinder die de werken veroorzaken maar wensen iedereen te bedanken voor het begrip, geduld en de medewerking. We bekijken en evalueren op permanente basis de (verkeers)situatie en zullen bijsturen waar nodig.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact