Win op Facebook en Instagram met de wedstrijden van de Rode Duivels

Publicatiedatum: 14 jun 2018

Op donderdag 14 juni 2018 start het WK voetbal in Rusland. Maandag 18 juni komen onze Rode Duivels voor de eerste keer aan de aftrap. De volgende wedstrijden in de groepsfase zijn op zaterdag 23 juni en donderdag 28 juni. Wij koppelen op Facebook en Instagram een leuke fotowedstrijd aan elke match van de Rode Duivels zolang zij in het kampioenschap blijven!

Hoe kan je winnen?

Wij plaatsen de dag van elke wedstrijd een opdracht op de gemeentelijke facebookpagina en instagramaccount om een specifieke foto als reactie te posten (openbaar!). Gebruik steeds de hashtag #herenthoutwinrodeduivels! Uit alle inzendingen verloten we de dag na de wedstrijd om 12.00 uur een winnaar. Voor de eerste match maken we de opdracht nu al bekend: post een foto van jezelf in Rode Duivels-supportersoutfit!

Volg onze facebookpagina en instagramaccount om de andere opdrachten te weten te komen. Tipje van de sluier: je dient niet enkel jezelf in Rode Duivels-stijl te transformeren …

Wat kan je winnen?

Bij elke wedstrijd van de Rode Duivels in de groepsfase verloten we een ‘Rode Duivels Partypakket’. Een pakket dat je bij de volgende matchen helpt om met je familie en vrienden de sfeer er helemaal in te brengen!

Gaan de Rode Duivels verder naar de volgende ronde(s), dan doen we er nog een schepje bovenop. Dus allemaal supporteren voor onze duivels zodat ze met de FIFA-wereldbeker huiswaarts keren en wij nog meer leuke prijzen mogen uitdelen!

 Gemeente Herenthout

 gemeente_herenthout

Als je een foto post in het kader van deze wedstrijd geef je het lokaal bestuur hiermee de toestemming om deze foto te gebruiken in al onze communicatiekanalen.


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact