Winterwandelen in de Kempen

Publicatiedatum: 25 sep 2019

Kempens Karakter organiseert samen met 11 gemeenten opnieuw een reeks fijne winterwandelingen!

Van oktober 2019 tot maart 2020 staan er 10 wandelingen op het programma in de gemeenten Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar.  Warm ingeduffeld ontdekt de wandelaar bevroren vennen, statige dreven en stille bossen.

De Herenthoutse wandeling gaat door op zondag 24 november 2019 met vrij vertrek aan VOC Neteland (Langstraat 29/1) tussen 9.00 en 13.00 uur. Parkeren kan (beperkt) aan het VOC, en op de parking van Aldi.

Een handige programmabrochure bundelt alle praktische gegevens van de wandelingen. Je haalt hem gratis op bij het Loket Vrije Tijd, bij Kempens Karakter of op de website www.kempenskarakter.be.

Aan de wandelreeks is een leuke wedstrijd verbonden. Wie aan vijf wandelingen deelneemt, maakt kans op één van de elf manden boordevol streekproducten. Deelnemers dingen ook mee naar de hoofdprijs: een overnachting voor twee personen in B&B Stillant in Gierle! Stempelkaarten zitten in de brochure en zijn ook verkrijgbaar bij de start van elke wandeling.

Deelnemen kost 2 euro, kinderen tot 12 jaar gaan gratis mee. Op elke tocht zijn er ook proevertjes te krijgen. Vooraf inschrijven is niet nodig, tenzij anders vermeld.

Tot op één van de winterwandelingen!

Meer info:

Toerisme Kempens Karakter
Nederrij 135, Herentals
014 38 87 42
charlotte@kempenskarakter.be
www.kempenskarakter.be

Afbeelding: © Rudi Van der Auwermeulen


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact