Zomeraanbod voor jong & oud in onze bib

Publicatiedatum: 28 jun 2017

Sinds kort kunnen kinderen een nieuwe lading gezelschapsspelletjes lenen uit een wisselcollectie van Kids & co in de jeugdafdeling van onze bib. Hier kunnen zij ook genieten van twee tablets met leerzame spelletjes en verhaaltjes.

Uiteraard kunnen zij net als ‘de grote mensen’ ter plekke in de bib komen lezen: strips, jeugdverhaaltjes, leerrijke boeken en zelfs kranten en tijdschriften. Iedereen kan deze materialen zoals steeds ontlenen voor thuis; er zijn ook leerrijke spelletjes en filmpjes op cd en dvd voor hen beschikbaar. Vergeet ook niet de handige voorleesrugzakjes om samen met de leesboekjes te lenen.

Maar laat ons er van uitgaan dat het niet het slechte weer is dat jonge en oudere vakantiegangers dwingt bij ons een aangename en nuttige bezigheid te zoeken.

Leerkrachten kunnen trouwens nog tot uiterlijk 8 juli bij ons terecht voor hun lerarenkaart van Klasse. Kom snel langs want er werd ons gevraagd deze terug te zenden na 8 juli.

Deze zomer kunnen jong én oud ook weer genieten van een langere uitleentermijn in onze bib. Iedereen die boeken meeneemt van zaterdag 24 juni tot en met zondag 13 augustus mag deze zes weken houden in plaats van de gewone uitleentermijn van vier weken. Je hoeft er dus niet extra om te vragen.

De bib sluit deze zomer enkel op:

  • dinsdag  11/07/2017 – Vlaamse  feestdag (leeslokaal ook gesloten)
  • vrijdag  21/07/2017 – Nationale feestdag (leeslokaal ook gesloten)
  • dinsdag 15/08/2017 – O.L.V. Hemelvaart (leeslokaal ook gesloten)

Je kan gebruikmaken van de inleverbus aan de deur aan Zwanenberg of zelf van thuis uit verlengen via  www.herenthout.be.  Hier vind je ook al onze sluitingsdagen.

Draag ook op vakantie zorg voor de boeken en vermijd zand, water …

Een fijne vakantie en veel leesplezier!


© 2018 Herenthout | KBO 0207.502.004 |Privacy | Contact